SundayPR Magazine | AVRAM IANCU: 611 KILOMETRI, 206 ORE DE ALERGAT ȘI UN MERITAT LOC PE PODIUM LA FINELE CELUI MAI DUR ULTRAMARATON DIN LUME
1039
post-template-default,single,single-post,postid-1039,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

AVRAM IANCU: 611 KILOMETRI, 206 ORE DE ALERGAT ȘI UN MERITAT LOC PE PODIUM LA FINELE CELUI MAI DUR ULTRAMARATON DIN LUME

Avram Iancu a reușit o performanță personală istorică, a dus la sfârșit cel mai dur ultraramaton de pe planetă, Arctic Ultra 6633.

După mai bine de 8 zile de alergat, petroșăneanul a trecut linia de finish de la Oceanul Arctic, fără răni și… cîntând. De altfel, întreaga cursă Avram Iancu și-a păstrat tonusul optimist și a crezut în victorie. 

Startul cursei s-a dat pe 7 martie la ora 20.30, ora Romaniei. 15 concurenți au plecat în aventura de 611 kilometri însă doar 9 au trecut linia de finish. Printre ei si romanul Avram Iancu, care a parcurs cei 611 kilometri ai cursei Arctic Ultra 6633, de la Eagle Plains (Yukon) până la Tuktoyaktuk, în 206 ore, terminând al treilea.

M-am dus acolo să termin. Și anul acesta am reușit. A fost o cursă grea, mult mai grea decât am anticipat. Însă am vrut să arăt românilor că putem”, a spus Avram Iancu la finele cursei. Avram este al patrulea român din istorie care reușește să încheie acest concurs desfășurat în condiții extreme.

Eroul este susținut în aventura lui din acest an de Dormeo, partener de cursă lungă al românului. “Fără o recuperare rapidă în timpul nopții nu aș fi ajuns aici. Am și norocul să am alături de mine un partener specializat în soluții de dormit care mă ajută să mă odihnesc în orice condiții.”

Ce urmează? Noi aventuri, o carte și noi recorduri doborâte!

No Comments

Post A Comment