SundayPR Magazine | Iunie 2019, Ruse: Conferința Academiei de eCommerce by Commerce Academy Bulgaria
1112
post-template-default,single,single-post,postid-1112,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Iunie 2019, Ruse: Conferința Academiei de eCommerce by Commerce Academy Bulgaria

Bulgaria se dezvoltă foarte bine la capitolul tehnologie, digital și e-commerce.  În ultimii 2-3 ani din ce în ce mai multe companii românești, respectiv magazine online, aleg să își extindă business-ul în Bulgaria. De asemenea, companii bulgărești care activează în online sunt încântate să își lanseze business-ul și pe piața românească. 

Ceea ce este un lucru foarte bun și constructiv atât pentru antreprenorii români, cât și pentru cei bulgari. Am remarcat cu bucurie că la conferințele dedicate tehnologiei și ecommerce-ului organizate în România sunt din ce mai mulți reprezentanți din Bulgaria, foarte smart, foarte bine pregătiți în ceea ce privește online-ul, cu idei inovatoare.

Am aflat că la începutul verii, pe 7 iunie 2019, va avea loc la Ruse cea de-a patra ediție anuală a Conferinței Academiei de eCommerce, organizată de eCommerce Academy Bulgaria.

Evenimentul de anul acesta va reuni peste 400 de specialiști din 5 țări și se va desfășura într-una dintre cele mai emblematice clădiri din Bulgaria – “Dohodno Zdanie“.

Tema conferinței va fi “Building eCommerce Bridges” (Construirea de punți în comerțul electronic), pe 7 iunie, la Ruse fiind așteptați participanți nu doar din Bulgaria, ci și din România, Grecia, Israel și Ucraina.

Evenimentul din acest organizat de Academia de Comerț Electronic (eCommerce Academy) constituie o oportunitate pentru fondatorii de magazine online, sau pentru membrii echipelor din spatele magazinelor online, să se familiarizeze cu teme de afaceri utile și extrem de importante, cum ar fi oportunități de vânzări în țară și în străinătate, diverse abordări de marketing, metode noi și clasice de comunicare cu clienții, de vânzări pe platformele Marketplace, tipuri de logistică și oportunități de utilizare a serviciilor fulfillment și multe altele. 

În ediția din acest vor fi peste 30 de expozanți și vizitatorii vor avea ocazia sa participe la sesiuni de networking. A doua zi după conferința principală se vor desfășura și 6 traininguri practice pe teme importante pentru orice comerciant care activează în online. Anul acesta, în paralel cu conferința principală, va avea loc și o conferință de dropshiping, în cadrul căreia participanții pot afla mai multe detalii despre oportunitățile de vânzări suplimentare.

Invitații la eveniment sunt specialiști cu experiență și personalități de top în domeniu:

  • Radoslav Krumov: reprezentant al unei companii de curierat de top din Bulgaria
  • Martin Bogdanov: expert în sfera instrumentelor de plată online
  • Kiril Dinov: manager de dezvoltare într-o platformă vastă de optimizare a vânzărilor, din România respectiv Retargeting.biz 
  • Elsa Florea: managerul departamentului internațional al unei companii care vânzări online pe nouă piețe și câțiva vorbitori internaționali pe teme legate de vânzările pe eBay și Amazon

Toți cei care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie la evenimente site-ul Academiei.

No Comments

Post A Comment