SundayPR Magazine | Cine sunt… the doctors of beautiful?
587
post-template-default,single,single-post,postid-587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cine sunt… the doctors of beautiful?

Ce înseamnă să ai un stil de viață sănătos și echilibrat, care să îți aducă bucurie în suflet și armonie în fiecare zi din viață? Cred fiecare dintre noi poate veni cu o definiție proprie atunci când vorbim de lifestyle la modul real-ideal.

Pornind de la nevoile umane, structurate în piramida lui Maslow – despre care am mai studiat în liceu, dar iată un moment bun să ne reamintim de ea 🙂 – trecem prin mai multe etape până ajungem de la bază în vârf.

În timpul vieții escaladăm rând pe rând prin fiecare etapă. Experimentăm, învățăm, ne dezvoltăm… trăim. Ne construim o viață și ne conturăm un stil de viață care să ne reprezinte.

Pentru ce optezi atunci când vrei să îți împlinești nevoie de siguranță, sănătate, stimă de sine și încredere? Mergi o dată pe an la medic pentru analize, mergi constant la stomatolog, la salon pentru un tuns, pentru un tratament facial, încerci să consumi mai mult alimente naturale decât procesate, să faci sport din când, să te plimbi, să citești… să faci ce-ți place, să iubești, să fii iubit.

Dacă tot am adus vorba despre stomatologie și beauty, am observat că trendul este să beneficiezi de ambele servicii în același loc, mai exact un centru sau o clinică stomatologică care să îți ofere atât servicii de îngrijire dentară, cât și facială… pentru un zâmbet mai frumos și mai sănătos.

Acum câteva luni am descoperit un centru care îmbină armonios cele două servicii. Dentiful. Doctors of beautiful. O locație cochetă, modernă, cu un vibe pozitiv. Aici am întâlnit-o pe dna dr Florina Dospinescu, care mi-a explicat cu răbdare și cu note simpatice de umor, despre diferite lucruri ce țin de domeniul beauty-dent. Să vă dau câteva exemple… Pe alocuri, unele par banale, dar chiar știm când este momentul să facem un detartraj, de ce nu mai rar și de ce nu mai des? Ce înseamnă să scoți un nerv? Ce proceduri trebuie urmate înainte și după? De ce să optezi pentru un periaj cu o periuță de dinți clasică? Care este diferența între acid hialuronic și botox? Când este cazul să intervii asupra ridurilor de expresie? Și cât de mult? Sau care sunt avantajele și dezavantajele fațetelor dentare?

Mi-a plăcut foarte mult că mi s-a răspuns la toate întrebările pe limba mea, fără exagerări, ci la modul friendly, relaxat și profesionist.  La Dentiful chiar îi întâlniți pe… the doctors of beautiful. Cu siguranță ai și tu întrebări la care vrei să ți se răspundă înainte să optezi pentru o procedură stomatologică sau estetică.

No Comments

Post A Comment