SundayPR Magazine | Emilia Cremeria devine GIOELIA Cremeria Italiana cu sediul central în România
1394
post-template-default,single,single-post,postid-1394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Emilia Cremeria devine GIOELIA Cremeria Italiana cu sediul central în România

Emilia Cremeria, lanțul de magazine de înghețată artizanală, anunță un proces de rebranding în urma căruia devine GIOELIA Cremeria Italiana. În același timp, compania își stabilește sediul central al business-ului în România, iar Alexandru Sautner devine director comercial la nivel internațional.

„Trebuia să rebrenduim Emilia în noul concept Gioelia, pentru că Emilia era o afacere de familie, iar Gioelia își propune să ajungă în fiecare țară. Am decis să mutăm sediul central al business-ului chiar aici în România, pentru că este în mijlocul Europei. Aici putem crește business-ul, putem să construim fabricile și putem să livrăm în fiecare parte a Europei”, declară Denis Proni, proprietarul Gioelia Cremeria Italiana.

Anul trecut, cifra de afaceri a celor nouă magazine din România a fost de aproximativ 4 milioane de euro, iar pentru anul acesta, proprietarii estimează o creștere cu 20% mai mare. Astfel, lanțul de magazine devine lider de piață în domeniul înghețatei artizanale din țară.

„Numai anul trecut, de când ne-am oprit să discutăm despre francize, aveam peste 1.500 de cereri de franciză din absolut toate colțurile lumii: America, Asia, Europa. Avem în total 35 de magazine în România, Italia și Spania și sperăm să ajungem la 500 de magazine la nivel mondial într-o perioadă de, să spunem, 5 ani” , spune Alexandru Sautner, director comercial la nivel international, Gioelia Cremeria Italiana.

Compania are un depozit și un laborator central în București în care se produce, zilnic, baza de înghețată. Aceasta este trimisă apoi în fiecare locație, unde se pregătește în mașinile de înghețată. Celelalte produse comercializate, toate pe bază de înghețată, sunt preparate în laborator și livrate fiecărui magazin.

În 2020, Gioelia Cremeria Italian anunță că va deschide un nou magazin în Brașov, dar are în plan să se extindă și în alte orașe precum Oradea, Sibiu, Iași.

No Comments

Post A Comment