SundayPR Magazine | Colecția Fall-Winter 2019 Flori de IE a fost lansată înpremieră la Paris!
1008
post-template-default,single,single-post,postid-1008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Colecția Fall-Winter 2019 Flori de IE a fost lansată înpremieră la Paris!

Moda a fost cuvântul de ordine săptămâna trecută laParis. Creativitatea designerilor dinîntreaga lume a fost pusă în luminareflectoarelor la Paris Fashion Week. În perioada 1-4 Martie, în cadrul trade show-ului Showroom Beautiful din faimosul Hotel Ritz Cartlon, capitalamodei a fost recucerită de ceamainouă colecție capsulă marca Flori de IE. Anterior acesteicolecții, brandul românesc a lansat în premieră la Dubai, în cadrul târgului Bride Show Dubai primacolecție de rochii de seară, “PeacockinBloom”.

Colecțiile sezonului toamnă-iarnă 2019 ale marilorcasede modă dinlume pun accent anul acestape volume, piese din dantelă și voal, volane suprapuse, flori dramatice realizate din tulși alte materiale ușoare, majoritatea având caelement central parteade handmade.

Fall-Winter 2019 – Nouacolecție capsulă Flori de IE prezentată lasfârșitul acesteisăptămâni în exclusivitate la Paris, sedistinge princâteva elemente esențiale: croi simplu sauasimetric, materiale fluide precum triplu voal sau organza și culori puternice.Frumusețeași unicitatea colecției este pusă în valoare de accesoriile florale realizate integral manual de către artizanii români. Larealizarea unei astfel de piese unicatau fost necesare până la șase ore de lucru.

Colecțiile Flori de IE reprezintă întruchiparea pasiunii pentru modă și maialespentru frumos, pe care Cristina Chiriac le pune în valoare prinrealizarea unor colecții unice, care surprind publicul feminin dințară și de pestehotare.

LaParisam prezentat o nouăcolecțiesemnată Flori de IE. O colecțiede rochii de seară accesorizate cu flori mărgelite realizate integral handmade, păstrând linia colecțiilor precedentecareau fost lansate în Dubai. Culoarea anului 2019, “all black” seregăseșteși în aceastăcolecție. Croiul simplu saudimpotrivă asimetric a fost gândit în așa fel încât să pună în evidență siluetași feminitatea celei care o poartă. La o simplă analiză se poate observadince în ce maimulto reîntoarcere către modaanilor 1920, designerii reinventând și reinterpretând modele absolut irezistibile.”, a povestit Cristina Chiriac – fondator Flori de IE, despre colecția ce a fostlansată în această primăvară la Paris.

Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii împreunăcu MMACA a susținut și anul acestadesignerii români laSăptamâna modei de la Paris. Brandul Flori de IE alături de alți designeri precum, Andreea Bădală, Cătălin Botezatu, ClaraRotescu, VeneraArapu, Rhea Costașialte 30 de nume sonore dinindustria naționalăde fashion au reprezentat cu succes România la aceastăedițieși au făcutdeliciul publicului parisian punând în lumină creativitatea și designul autentic.

Iaromânească a fost și rămâne încontinuareunadintrecele maiapreciate piese vestimentare carea cucerit lumeaîntreaga. Poveștile tradițiilorromânești suntscrise și transmise publicului, dar și celui care le poartă, de către iile brandului Flori de IE.

Produsele Flori de IE se disting prinautenticitate, diversitate, atenție pentru detalii, pasiune, dar și cromaticădeosebită, realizată într-o manieră modernă, având labază conceptul de handmade. Toate produsele suntdisponibile pe site-ul www.florideie.ro și în showroom-ul Flori de IE dinBucurești.

No Comments

Post A Comment