SundayPR Magazine | MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării și Securității
511
post-template-default,single,single-post,postid-511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării și Securității

Agenția de presă MEDIAFAX lansează un proiect de amploare, Monitorul Apărării și Securității, o publicație on-line care reunește informații, monitorizări și analize din domeniile apărării, ordinii publice și securității naționale și internaționale.

Monitorul Apărării și Securitații are secțiuni dedicate pentru bugete, echipamente militare, legislație, război informațional, securitate cibernetică, organizații internaționale, crize internaționale, ordine publică.

Monitorul Apărării și Securitații va beneficia de analize originale, în care se regăsește expertiza unor reprezentanți ai elitei militare între care generalul (r) –cu patru stele Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General al Armatei României, generalul (r) –cu patru stele Sergiu Medar, fost șef al Comunității Naționale de Informații, generalul (r) –cu patru stele Ștefan Oprea, fost reprezentant militar al României la NATO și Uniunea Europeană, generalul (r)- cu trei stele Cristian Dincovici, fost șef al Direcției de Informații Militare.

“Lumea traversează o perioadă de acutizare a conflictelor militare și de creștere a cheltuielilor de înarmare. Razboaiele se poarta acum nu numai cu arme, ci și cu materii prime, valute sau programe de calculator. Într-un asemenea context, apariția unui produs ca Monitorul Apărării și Securitații ca instrument de informare și de lucru este o necesitate și de o utilitate care nu poate fi trecută cu vederea”, a declarat Dorin Oancea, director editorial al MEDIAFAX.

Accesul la acest produs este liber, pentru o perioadă determinată, după care Monitorul Apărării și Securitații va fi livrat pe bază de abonament, separat sau împreună cu alte produse de subscripție ale MEDIAFAX Group.

MEDIAFAX anunță că Monitorul Apărării și Securității va organiza evenimente și conferințe pe temele curente ale domeniului.

No Comments

Post A Comment