SundayPR Magazine | Travel: Once upon a time in Romania
946
post-template-default,single,single-post,postid-946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Travel: Once upon a time in Romania

Once upon a time in Romania… așa ar putea să înceapă poveștile despre experiențele frumoase și interesante, despre momentele petrecute pe meleagurile românești și lecțiile de viață învățate aici… ale tuturor celor care au trăit sau au vizitat România.

România, o țară a contrastelor nu prin natură și zone geografice, ci o țară a contrastelor din punct de vedere al istoriei, al contemporaneității, al ritmului inconstant al fiecărei zile. O țară frumoasă, care îi cucerește pe cei care o vizitează, într-atât încât unii străini chiar se îndrăgostesc de ea la prima vedere și pe care o îndrăgesc și mai mult pe măsură ce o descoperă. Indiferent de condițiile vitrege și dure pe care le întâmpinăm zi de zi aici, noi, românii, cred că important este să apreciem ce avem, să încercăm să schimbăm ce nu ne place, să insistăm chiar, să fim onești și să susținem corectitudinea în fiecare clipă.

Se zice că frumusețea stă în ochii și sufletul celui care privește. Celui care privește nu doar până în lungul nasului, ci și mai departe, în depărtare, pe termen lung. România de azi, cea frumoasă, a fost creată de vizionarii de altădată, spirite luminoase și deschise. România de azi, cea care nu ne place, este rezultatul celor cu viziune îngustă, cu “miopie” și nesaț. Să facem loc luminii și iubirii, educației și generozității, pentru ca cei de mâine să trăiască într-o țară care să le ofere încredere, bucurie și sentimentul de a fi… acasă.

Once upon a time in Romania este totodată denumirea inspirat aleasă de echipa Art & Craft pentru promovarea unor produse românești, made in Romania, produse care călătoresc prin lumea întreagă și fac lobby României și românilor prin autenticitate, creativitate și bun-gust (la propriu și la figurat). De la căni de ceramică și metal, până la cutiuțe muzicale, jurnale de călătorie, pixuri și tricouri personalizate cu ilustrații din basmele românești, precum Ileana Cosânzeana și Harap-Alb, toate produsele create de Art & Craft pot fi cadourile potrivite pentru cei dragi care se află în afara țării, sau pentru prietenii și partenerii de afaceri străini.

FYI, suvenirurile de le Art & Craft se găsesc și în toate aeroporturile din România, nu doar online.

No Comments

Post A Comment