SundayPR Magazine | Povești cu iz spaniol
465
post-template-default,single,single-post,postid-465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Povești cu iz spaniol

Ne plac lucrurile care au o poveste, care ne transmit emoție și în jurul cărora putem creiona alte povești.

Așa se întâmplă că am o afinitate pentru Bruno Vassari, un brand spaniol lansat în urmă cu 30 de ani, care de 10 ani este distribuit și în România de către Beauty One. Îmi plac produsele profesionale de la Bruno Vassari destinate îngrijirii pielii pentru că sunt de o calitate foarte bună. Am testat mai multe produse în timp, iar pe unele dintre ele le-am ales să fie prezente constant în viața mea, mai ales atunci când călătoresc, pentru că au o mulțime de variante de mini produse.

Însă, îmi place acest brand și pentru că este unul spaniol :), eu fiind o mare iubitoare a Spaniei, țară pe care am vizitat-o de multe ori, în care am petrecut ceva timp și de care mă leagă foarte multe aminitiri. În facultate am avut două profesoare de limbă spaniolă minunate și grozave, care mi-au insuflat din entuziasmul și pasiunea lor pentru limba și cultura spaniolă, una dintre ele fiind Auro Bunoro, pe care în prezent o puteți întâlni și la Institutul Cervantes din București.

Așadar, în scurt timp am început să urmez cursuri de limbă spaniolă și în weekend, după care am aplicat și la o bursă Erasmus, iar peste un timp iată-mă în Spania, la Universidad Politecnica de Valencia, în campusul de Turism din Gandia, alături de colega mea de facultate, Olga Ilașcu. De aici o serie de experiențe și povești despre care voi povesti cu altă ocazie.

Revenind la produsele cosmetice de la Bruno Vassari, iată un top al produselor pe care le folosesc și vi le recomand să le încercați:

Alături de echipa Beauty One din RO și reprezentanții Bruno Vassari din Spania

by Mara Eliza Barza

No Comments

Post A Comment