SundayPR Magazine | Top 5 locații food n bar în București
596
post-template-default,single,single-post,postid-596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Top 5 locații food n bar în București

Bucureștiul este un oraș al contrastelor, dar frumos și atrăgător. Trebuie doar să ai răbdare să-l descoperi, să-l cunoști și să-i vezi părțile frumoase, fie că ne referim la arhitectura clădirilor din anii 1850-1900, din perioada interbelică sau din contemporaneitate, la bulevardele pe care au pășit milioane de călători de-a lungul timpului, sau la restaurantele, cafenelele și bistro-urile care au deservit ca loc de socializare și bon apetit pentru mai multe generații.

Iată un top 5 al locațiilor care s-au născut în Bucureștiul contemporan, care găzduiesc preț de câteva zeci de minute sau ore români, expați și vizitatorii curioși să descopere capitala României.

Linea Closer to the Moon este locul unde te deconectezi de agitația urbană. Un rooftop unde ești mai aproape de apus, de stele și de lună… La Linea te simți ca în vacanță, iar marea pare la doi pași. Atmosfera este perfectă, la fel și mâncarea.

Foto: Linea Closer to the Moon

 

Gargantua Kiseleff, de pe Strada Monetăriei 14, în apropiere de Piața Victoriei și Muzeul Țăranului Român, o locație ideală pentru micul dejun, un brunch cu prietenii pe timp de weekend, dar și pentru petreceri private.

Foto: Gargantua Kiseleff

 

BistroMar, o locație relativ nouă, care și-a deschis obloanele pentru public în acest an, în incinta Pieței Floreasca. Dacă ești pasionat de pește și fructe de mare proaspete, atunci trebuie să ajungi pe Strada Banul Antonache 55-27. De aici poți să cumperi produse pe care să ți le prepari acasă, poți opta să-ți fie preparate pe loc pentru acasă, sau le poți savura direct în bistro.

Foto: BistroMar

 

Shift Pub (Strada General Eremia Grigorescu 17, aproape de Piața Lahovari) este unul dintre locurile mele preferate unde ies să iau masa. Totul este delicios… de la supe, la salate până la fajitas de vită. Iar dulceața de ceapă este excelentă.

Foto: Shift Pub

 

Borsalino este situat aproape de Piața Unirii, la îndemână pentru un sandwich în stil italienesc. Să vă spun drept, cred că aici am mâncat și cea mai bună pizza din București.

Foto: Borsalino

 

Enjoy Bucharest! 🙂

Mara Eliza

No Comments

Post A Comment