SundayPR Magazine | TOPSHOP LANSEAZĂ COLECȚIA IDOL PRE-FALL 2019
1252
post-template-default,single,single-post,postid-1252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

TOPSHOP LANSEAZĂ COLECȚIA IDOL PRE-FALL 2019

Colecția Idol Pre-Fall 2019, gândită și creată de către Anthony Cuthbertson, directorul de creatie Topshop, este modernă și de o calitate premium. Prima astfel de colecție a fost lansată în magazine și online în octombrie 2018.

Aceste colecții sezoniere sunt lansate pe tot parcursul anului, cea mai recentă versiune este programată să apară în magazine începând cu luna august a acestui an.

IDOL Pre-Fall 2019 exprimă esența rock&roll-ului din anii 80, într-un stil modern și la o calitate excepțională. Nota îndrăzneață a colecției este oferită de detaliile metalice, imprimeurile animal print și materialele din piele.

Gândită într-un stil contrastant, piesele colecției sunt ușor de purtat, accesorizat și combinat, colecția include piese cheie precum rochii metalize, body-uri contrastante, fuste rah-rah si topuri plisate.

No Comments

Post A Comment