SundayPR Magazine | Urban luxury escape
1036
post-template-default,single,single-post,postid-1036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-sundaypr magazine,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Urban luxury escape

Locuri cool, unde distracția este la ea acasă. Asta căutăm în ultima vreme cu toții. Luxuria Centrumun loc inspirat din somptuozitatea și eleganța reședințelor romane, capabil să recreeze un spațiu select unde patricienii moderni să își poată celebra, cu tot fastul cuvenit, aproape de centrul Bucureștiului, evenimente importante din viața lor. O locație cu totul originală și neașteptată, inundată de lumină, fascinantă noaptea.

Piscină e elegantă, caldă, extrem de plăcută, și, chiar dacă nu vrei să experimentezi barul cu servire în apă, rămâi fascinat de atmosfera dată de relația apă-lumina. Spațiul  e versatil: poți organiza un fancy pool party sau un classy cocktail, dar și o noapte de distracție până dimineață. Spre exemplu, un majorat de care se va vorbi și la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului.

Un business de familie, Luxuria Centrum are toate atributele oferite tocmai de această particularitate: căldura unui cămin, eleganța și lucrul bine făcut, ca pentru tine. E un spațiu care te cucerește și îţi inspiră forță pe măsură ce ți-l asumi și se dedică oricui își dorește să aibă un eveniment fastuos.

Luxuria Centrum.Evenimentae cum laudae.

No Comments

Post A Comment